A tavalyi évhez hasonlóan, jó hangulatúra kerekedett a november 10-i, péntek délután, amikor a Bregyó pályán ismét megtelt a futófolyosó, és egy izgalmas versenyt láthattak szülők, kísérők és pedagógusok, akik szurkolással biztatták a versenyző 3-6. évfolyamos gyerekeket. Tanítványainkat még igazgatónk, Márti néni is elkísérte és lelkesen buzdította.:)
 
Az ARAK AKTÍV HiPer verseny döntőjébe jutott tanulók izgatottan készültek a versenyre, ahol a közös bemelegítés után felugrás és sprint versenyszámokban indulhattak, illetve az 50 méteres síkfutásban is összemérhették gyorsaságukat, rugalmasságukat. Évfolyamonként az iskolai fordulókból továbbjutott 12-12 tanuló állhatott rajthoz a döntőben.
Iskolánk tanulói ismét remekül helytálltak, nagyon lelkesek és ügyesek voltak, amit mi sem bizonyít jobban, mint az elhozott érmek száma.
 
A harmadik évfolyamon Jenei Dóra ért el 3. helyezést felugrásban. 
A negyedik évfolyamon Hemissi Lina két első helyezést zsebelt be, felugrás és sprint versenyszámokban.
Az ötödik évfolyamon Héberger Péter második helyezést szerzett a sprint futásban.
A hatodik évfolyamon pedig Takács Áron végzett második helyen a gyorsasági versenyben.
Az 50 méteres extra versenyszámban Jenei Dóra (3.c) és Takács Áron (6.a) tanulók első helyezést értek el, Hemissi Lina (4.c) pedig második helyen végzett.
Gratulálunk a versenyzők teljesítményéhez, nagyon büszkék vagyunk rájuk. Köszönjük a felkészítő tanítók és testnevelők munkáját.