Kedves Szülők!

A kormányfői bejelentést követően ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy hétfőtől, március 16-tól intézményünkben tantermen kívüli digitális munkarend lép életbe. A megvalósítás formájáról a későbbiekben értesítjük Önöket. Kérjük, hogy a hétfői napon 7.15 és 18 óra között legyenek szívesek elvinni a gyermekeik tankönyveit, ruháit, egyéb iskolai eszközeit!

Az iskolai étkeztetéssel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást kaptuk a SZIK vezetőjétől:

„A Székesfehérvári Intézményi Központ feladata a gyermekek étkeztetésének biztosítása. Tekintve, hogy a következő időszakban nem iskolai szünet lesz, hanem távoktatás keretében tanulnak a gyerekek, ezért aki kéri, annak biztosítjuk az étkeztetést.

Tájékoztatjuk a Szülőket arról, hogy 2020. március 16. napjától is biztosításra kerül a gyermekétkeztetés, az alábbi lehetőséggel:

A Szülő az Intézmény étkezdéjéből saját ételhordóban elviheti a gyermek számára igényelt ételt, úgy, hogy a konyha dolgozói tányérban kiadja az ételt, és a Szülő feladata az ételhordóba történő áttöltés. Ez azért fontos, mert a konyhába idegen tárgy nem kerülhet be a fertőzésveszély miatt.

Kérjük a Szülőket, hogy amennyiben nem kívánják, nem tudják az étkeztetést igénybe venni, minél hamarabb jelezzék telefonon, vagy sms-ben az élelmezési ügyintézőnek, Jónás Mónikának /06-70-669-9200/ annak érdekében, hogy a Szülőnek ne kelljen feleslegesen a le nem mondott adagokat kifizetni.”

Köszönjük az együttműködést!

Vezetőség