Júniusi étlap megtekinthető itt

Diétás étlapok június 17-21.  megtekinthetők itt.

A diétás étkezés az alábbi diétákhoz kínálnak lehetőséget: Gluténmentes, Glutén-, tej- és tojásmentes; Laktózmentes, Tej-, tojás-, mogyoró- és mandulamentes; Tej-, tojás- és szójamentes; Tej- és tojásmentes, Tejmentes; Tojásmentes

Tájékoztató a 2022/2023-as tanév nyári szünetében igénybe vehető szünidei gyermekétkeztetés feltételeiről –  megtekinthető itt

Befizetési időpontok:

Tájékoztató a készpénzes befizetés változásáról megtekinthető itt.

Tájékoztatás a szünidei gyermekétkeztetés igénybevételének lehetőségéről megtekinthető itt

BEFIZETÉSI REND

A SZIK tájékoztató levele megtekinthető itt.

Bejelentés és lemondás rendje megtekinthető itt.

Tisztelt Szülők!

2020.szeptember 1-től a Székesfehérvári Intézményi Központ bevezeti az e-számlát. Az Önök által megadott e-mail címre fogja a rendszer kiküldeni a számlákat az aktuális hónapra mind a készpénzzel fizetőknek, mind az utalással fizetőknek. Aki eddig készpénzzel fizetett továbbra is kap borítékot (a borítékon feltüntetett időpontban szedem a pénzt), azonban aki átutalással, ő csak e-mailben kap értesítést számla formájában. Minden hónap első hetében kerül kiértesítésre az aktuális hónapra fizetendő összeg. A számlán feltüntetett fizetési határidőig minden hónapban szíveskedjenek utalni az étkezési díjat.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm: Léberné Jónás Mónika

Iskolai étkeztetés

Gyermekeink az iskola éttermében fogyaszthatják el a tízóraijukat, ebédjüket tanári felügyelet mellett. Az ebédet az iskola konyhájában helyben főzzük, ezért friss, finom, változatos.

Az alábbi térítési díjakat kell fizetni a teljes áron étkezőknek : Napközi ( napi háromszori étkezés): 508 Ft / nap. Menza ( csak ebéd): 324 Ft / nap 50 % kedvezményre jogosultak azok a szülők, akik 3 gyermekesek, akiknek gyermeke sajátos nevelési igényű vagy a orvosi igazolással rendelkező tartós betegségben szenved. Teljes ingyenességet élveznek  a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők.

Élelmezésvezető: Léberné Jónás Mónika  70/6699 200