Június 2-án délután nyüzsgő hangyabolyhoz hasonlított az iskolaudvar. Gyerekek, szülők, pedagógusok sürögtek-forogtak a finomságokkal megrakott asztalok körül. Délután három órakor igazgatónk, Strasszerné Farkas Márta néhány kedves szóval megnyitotta a várva várt programot.

Először a rendőrség munkatársai tartottak izgalmas kutyás bemutatót, majd azt is lehetővé tették, hogy  rendőrautót (főleg a dudát) és különféle rendőrségi felszereléseket is kipróbálhassanak az érdeklődők. 

Míg a szülők sütöttek-főztek, beszélgettek, a gyerekek sportjátékokban tehették próbára ügyességüket. Lelkesen versengtek kapura rúgásban, kosárra dobásban, ugrókötelezésben, pingpongozásban, célba dobásban. Persze gyakran visszatértek osztályuk asztalaihoz, hogy falatozzanak egy kicsit. 

A délután végére megfogyatkozott az élelmiszerkészlet, de a jókedv nem csökkent. “Kár, hogy már vége.”- hallatszott sokfelől, amikor végül mindenki hazafelé készülődött.

Jó volt együtt tölteni ezt a kellemes délutánt. Jövőre újra találkozunk.

Köszönjük a sörpadokat Östör Annamária képviselő asszonynak, a bemutatókat a rendőrségnek, a szervezést, előkészítést és lebonyolítást az iskola minden vezetőjének, pedagógusának és munkatársának.