Valamire minden jó – Legyél Te is ÚjraAlkotó!

Örökös Ökoiskolaként kiemelten fontos feladatnak tekintjük a környezettudatos életmódra nevelést.  Ennek érdekében igyekszünk minél többféle tevékenységen, élményen keresztül vonzóvá tenni gyermekeinknek a természet, a környezet védelméhez való hozzájárulást. E célt szolgálták januárban az Alkot-Órák.

A Fiatalok Székesfehérvárért Egyesület szervezésében iskolánk 5. és 6. osztályos diákjai részt vehettek egy kreatív alkotópályázaton. Az Alkot-Óra keretében az egyesülettől kapott hulladékanyagok felhasználásával kellett dekoratív tárgyakat készíteni a gyerekeknek.

Természetesen hasznos tanácsokat, ötleteket is kaptak az egyesület által készített videóból.  Az elkészült tárgyakat a tanári szobában állítottuk ki, ahol mindenki megtekintheti ezeket. Diákjaink otthon is kamatoztatni tudják majd a projekt során szerzett elméleti és gyakorlati ismereteiket.

Gratulálunk a vidám, vicces, mutatós tárgyak elkészítőinek. Köszönjük a felkészítő tanárok, Dányádiné Reé Judit és Ocskó-Kü Gyöngyi segítségét.