Tisztelt Szülő/Gondviselő!

A vészhelyzetre való tekintettel az idei évben elektronikusan kérjük Önöket, hogy nyilatkozzanak az étkezés igénybevételi szándékukról!

Általános iskolai étkeztetés esetén ebédet, vagy háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) tudunk biztosítani.

Középiskolai étkeztetés esetén csak ebéd lehetséges. (Kivéve a speciális iskoláknál tanuló középiskolás tanulókat, akik részére ebéd vagy háromszori étkezés biztosítható.) 

Kollégiumi étkeztetéskor teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora) vagy ezek különböző párosításait igényelheti a tanuló.

Az intézményi gyermekétkeztetés során a tanulók részére „Normál étrend” szerint történik a napi ellátás. Normál ellátás igénylésekor, kérjük, az Igényfelmérőlap Normál Étrend nevű csatolt dokumentum kitöltését.

Diétás (speciális) étrend KIZÁRÓLAG SZAKORVOSI JAVASLATRA KÉRHETŐ, a 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendeletben és a 1169/2011/EU rendelet, II. mellékletében leírtak esetén! Diétás étkezés igénylésekor, kérjük a csatolt Igényfelmérőlap Diétás Étkezés nevű dokumentum kitöltését.

A csatoltan küldött és a szülő/gondviselő által kitöltött Igényfelmérőlapokat és kapcsolódó szolgáltatói nyilatkozatot kérjük a tanév végéig az élelmezési ügyintézőnk, Jónás Mónika részére eljuttatni a etkezes.kossuth@szik.szekesfehervar.hu e-mail címre, vagy személyesen telefonon előre egyeztetett időpontban a 06-70-6699-200-es telefonszámon.

Az ingyenes és kedvezményes intézményi gyermekétkeztetésnél a támogatások figyelembevételéhez kérjük a jogosultság alátámasztására szolgáló dokumentumok csatolását (8. sz. melléklet, 9. sz. melléklet, 6. sz. melléklet; ezen kívül érvényes határozat, szakértői vélemény, orvosi igazolás stb. jól olvasható másolatát). Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a támogatások figyelembevételénél, kizárólag érvényes igazolásokat áll módunkban elfogadni. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy amennyiben az Étkeztetési felmérési lap, valamint a Nyilatkozat(ok) hiányosan, pontatlanul kerülnek kitöltésre, illetve a csatolandó határozatok, igazolások nem állnak rendelkezésünkre, a kért ingyenesség vagy kedvezmény nem kerül beállításra. (Az ingyenes és kedvezményes intézményi gyermekétkeztetést a 1997. évi XXXI. törvény, a 328/2011. (XII.29.) Kormány rendelet szabályozzák.)

Székesfehérvár, 2021. április 7.                                                              

Tisztelettel:    Vörös Csaba főigazgató

   

2021-Tájékoztató étkezésről _ált. iskola IGÉNYFELMÉRÉS NORMÁL ÉTKEZÉS (ált.isk) IGÉNYFELMÉRŐLAP DIÉTÁS ÉTKEZÉS (ált.isk)

IGÉNYFELMÉRÉS NORMÁL ÉTKEZÉS (ált.isk)

IGÉNYFELMÉRŐLAP DIÉTÁS ÉTKEZÉS (ált.isk)