Február 7-én kora délután az alsósok, majd (miután a kisebbek hazamentek) a felsősök rendeztek farsangi bulit iskolánkban. Az alsósok az osztályukban vicces, vidám vetélkedőkkel, eszem-iszommal, tánccal kezdtek, majd a tornaterembe vonultak. Itt jelmezbemutató és sok-sok tombolatárgy kihúzása után a bátrabbak táncoltak, limbóztak, játszottak.

A felsősök farsangja két farsangi vers „kikiáltásával” kezdődött, majd az ünnepkörhöz kapcsolódó „Fele sem igaz” játékkal folytatódott a bulira hangolódás. Az est legizgalmasabb része a nagyobbaknál is a jelmezes felvonulás.

A 6. a és a 6.c csoportosan is beöltözött, ami mindenkinek nagyon tetszett.  Az első helyezett Margit néni osztálya, a 6. c lett, akiket egy finom csokitortával jutalmazott a DÖK. Ezt követte az egyéni jelmezesek felvonulása. Idén is nagyon ötletesek voltak a jelmezek.  Az est „fénypontja” mindig a tombola sorsolása. Nagyon sok szép ajándékkal térhettek haza a nyertesek. A zenéről – csakúgy, mint az alsósoknál – Adrienn néni gondoskodott. Már jó előre összegyűjtötte a kívánságlistát, hogy mindenki vidáman táncolhasson. Természetesen a büfében is jó hangulatú beszélgető köröket alakítottak ki a gyerekek.

Mindenkinek kellemesen telt a délután és az este. Köszönjük a szervező tanítók, tanárok munkáját.