Iskolánk a Mobilitási Hét keretén belül megrendezett: „Természeti értékek a királyok városában” programban  az iskolák közötti versenyben I. helyezést ért el. A szép eredményt emléklappal és kupával díjazta a Székesfehérvár Városi természetbarát Szövetség.

A „ Zöld élet a szürke városban” feladatlap eredményes kitöltésében az 5. b osztály,  a 7. b. osztály , a 7. c. osztály , a 8.b osztály teljesített kiválóan. Mind a négy osztály jutalma személyre szóló „Emléklap” és pénzjutalom.

 A  „Zöld élet a szürke városban” fotókiállításra beküldött nagyon szép képeikért, mellyel színesebbé tették a fotókiállítás anyagát, Szili Máté, Bíró Kitti, Bors Hajnalka, Fehérvölgyi Kamilla, Nyevrikel Anna, Rusói Marcell, Witzl Zsuzsanna, Wunderlich Rózsa, Belegrai Boglárka, Klein Benedek, Neszter Laura, Rácz Adrienn és Vámi Ármin személyre szóló Emléklapot kaptak   és  könyvjutalomban részesültek.

A jutalmak átadására a FOTÓ kiállítás megnyitójának keretén belül 2019. november 07-én került sor a Fehérvári Civil Központban.

Gratulálunk a szép eredményekhez. Köszönjük a gyerekeknek és felkészítő tanáraiknak, hogy iskolánk jó hírnevét öregbítették kiemelkedő munkájukkal.

A Fejér Megyei Hírlap cikke