Tíz iskola csapatai mérkőztek meg 1-4. évfolyamig a döntőn az Alba Regia Sportcsarnokban, mely jól sikerült minden csapat számára, hiszen mindenki érem díjazásban részesült. A gyerekek élvezték a már iskolánkban is végrehajtott versenyfeladatokat, jókedvűen és óriási lelkesedéssel versenyeztek.

Az első évfolyam csapata Minarovits Liza, Seres Borka és Fazekas Dominik az 1.a osztályból, Dávid Zsolt, Janovics Csanád, Pálfi Mátyás és Zimmermann Marcel az 1.b-ből, Beke Levente és Lendvai Zétény az 1. c osztályból.

A másodikosok csapata Gelányi Márk, Karászi Edit, Héberger Botond, Czékmán Péter és Jójárt Zája  a 2.a-ból, Gordos Zalán, Pinke Vendel, Horváth Lili és Csobor Alexa a 2. b-ből.

A harmadikos csapat  Pallos Márton, Varga Olivér, Gyenizs Levente, Balla Dániel, Gelencsér Teó és Cserpák Milán a 3.a osztályból, Bozsák András és Verő Bianka a 3.b-ből, Jenei Dóra és Boka Norman  a 3.c osztályból.

A negyedikesek csapata Kámán Bálint, Besse Dominik, Dózsa Péter és Paksi Vince a 4.a-ból, Karászi Ervin a 4.b-ből, Pétervári Anna, Hemissi Lina, Beke Lara, Csery Petra, Pásztor Barbara és Osztotics Tamás a 4.c osztályból.

Köszönjük a felkészítést Bárány Ritának és a testnevelést oktató tanítóknak. Gratulálunk a gyerekeknek.

Cikk és képek városunk honlapján

 

Megvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

Közép-dunántúli
Regionális Minőségi díj
2008