Az ötödik évfolyam számára rendezett pénteki (10.18.) Verébfogó nagyszerűen sikerült. Az osztályok bemutatkozó zenés szereplése vidám, humoros volt. Az osztályok színvonalas produkcióval készültek. Nagyon izgultunk, de tényleg helytálltunk, minden gyermek kitett magáért.
Ezt követték Ötvösné Almássy Judit és a nyolcadikos lányok által vezetett játékos feladatok, amelyet mindkét ötödik osztály nagyon élvezett, lelkesek voltak, mindenki szeretett volna szerepelni ezekben a vicces játékokban. A végén a jutalom sem maradhatott el, mindkét osztályt egy csokitortával ajándékozta meg a Diákönkormányzat. A játékok után következett a Verébeskü, amelynek szövegét minden ötödik osztályos lelkesen megismételte.
A délutánt egy fergeteges buli zárta, amelyen kivétel nélkül minden gyermek táncolt, énekelt, olykor mi pedagógusok is hozzájuk csatlakozva. Öröm volt nézni a gyerekeket, mennyire jól érezték magukat. A mulatság közben az osztályok által hozott finomságokból, mindenki kedvére falatozhatott. Remek hangulatú délutánt töltöttünk el osztályainkkal.

Bárány Rita